top of page
logo_NL_WEB.png

Mijn wieg stond in Cúcuta, Colombia in een huishouden met veel vrouwen. Allen super strak georganiseerd in opvoeding, het huishouden op orde houden, administratie, tuinieren en kleding naaien.

 

Al van jongs af aan kreeg ik dit met de paplepel ingegoten. Na een korte periode in de VS en daarna weer Colombia, leerde mijn moeder een Nederlander kennen.

 

Samen vertrokken we op mijn zesde naar Nederland, Amstelveen om specifiek te zijn. Hier groeide ik op en voor ik het wist, studeerde ik op mijn tweeëntwintigste af voor de opleiding HBO Communicatie aan de Hogeschool InHolland.

image_edited.jpg

De volgende 18 jaar werkte en woonde ik zowel in het binnen- en buitenland. Ik werkte in de sectoren Communicatie, Evenementen en Marketing voor bedrijven als TomTom, Swatch, Swarovski en Huawei. Ik deed veel ervaring op, professioneel als persoonlijk.

 

Toch raakte ik na diverse werkgevers en projecten mijn passie en werkgeluk kwijt. Tijd voor een jaartje zelfontplooiing. In dat jaar realiseerde ik dat mijn professionele kracht in organisatie  en met name projectmanagement ligt.

 

Sterker nog: op kleine en persoonlijke schaal zoals het regelen van verhuizingen, orde en structuur brengen aan een woning. Na elke verhuizing maakte ik weer met succes een thuis, waarbij alles een eigen plekje had.

Nadat ik vrienden had geholpen hun keuken op orde te brengen, zeiden ze tegen mij: "Waarom begin jij niet jouw eigen bedrijf in Organizing? Jij hebt echt talent.“ Ik dacht hier goed over na, deed onderzoek en hielp proefklanten. Een openbaring volgde: “JA! Dit is het!”

 

Zo begon ik in 2020 met KAMER20, mijn eigen bedrijf in Professional Organizing. Een vak waarbij ik mijn culturele erfgoed in combinatie met mijn ervaring, organisatorische en persoonlijke vaardigheden met veel passie kan inzetten!

IMG-20210121-WA0023_edited.jpg

Over Kathy Ruiz.

KAZ_edited_edited.jpg

Wat kan ik voor jou betekenen?

  • Jouw huis ordenen en structuur geven

  • Woning renovatie- of verkoop klaar maken 

  • Verhuizing organiseren en managen

  • (Digitale) Administratie of archief op orde brengen

  • Ontruiming van een woning managen

Of weet je het zelf even niet meer zakelijk? Laat het mij weten.

 

Laten we kennis maken en een vrijblijvend gesprek inplannen.

Logo%20Paars%20NL_edited.jpg

KAMER20 Mooi Opgeruimd

Product/dient

Voor overzicht & structuur

Thuis | Kantoor | Administratie

Amsterdam en omstrekens

bottom of page